Футболната звезда Мартин Камбуров е арестуван, съобщи  TrafficNews.bgФутболистът е паркирал своето

...
Футболната звезда Мартин Камбуров е арестуван, съобщи  TrafficNews.bgФутболистът е паркирал своето
Коментари Харесай

Футболист замеря полицаи с пари заради скоба на колата

Футболната звезда Мартин Камбуров е задържан, съобщи  TrafficNews.bg

Футболистът е паркирал своето порше погрешно на улица „ Полковник Сава Муткуров ” в Пловдив. Служители на „ Общинска полиция ” обаче му поставили скоба. Когато Камбуров се върнал до колата си, открил, че не може да тръгне. Позвънил на оставения телефон и по-късно на място се появили чиновници на „ Общинска полиция ”.

" Започна да ги наскърбява и да се държи нападателно и те повикаха полиция ”, описа свидетел на случилото се.

Когато служителите на реда пристигнали на адреса, играчът на „ Берое ” почнал да се държи нападателно и към тях. Обиждал ги и ги замерял с банкноти, с цел да му смъкват скобата по-бързо. В същото време негов другар снимал с телефон и предизвикал униформените.

В момента и двамата са арестувани в ареста.

Глобата за събаряне на скоба от погрешно паркиран автомобил в Пловдив е на стойност 30 лв..

Кой е Мартин Камбуров? 

Кариерата на Мартин Камбуров стартира в Ботев (Пловдив), само че постанова името си в българския футбол с тима на Локомотив (Пловдив). Шампион на България през 2004 г. и бронзов медалист през 2005 г. с Локомотив (Пловдив).

Шампион на ОАЕ през 2006 г. с Ал-Ахли. Голмайстор на  " А " ПФГ 5 пъти: през 2003/04, 2004/05, 2008/09, 2013/14 и 2015/16, надлежно с 26, 27, 17, 20 и 18 гола, като третия си голмайсторски приз печели единствено от мачове през пролетния полусезон.

В евротурнирите има 6 мача и 2 гола за Локомотив (Пловдив) – 2 мача за Шампионската Лига и 4 мача и 2 гола за Купата на УЕФА. За националния тим до момента има 16 мача и 1 гол. Пролетният полусезон на 2009 година е доста сполучлив за нападателя. Печели редица самостоятелни награди поради голмайсторския си усет. С екипа на Локомотив (София) печели единствено в границите на пролетния полусезон (15 мача) голмайсторския приз на шампионат 2008/09, вкарвайки впечатляващите 17 гола.

В интервала 2010 – 2012, Камбуров играе за китайския Далиен. Отбелязва много голове за отбора и се трансформира в един от най-хубавите чужденци, играещи в китайското състезание в този интервал. През пролетта на 2013 Камбуров подписва контракт с ЦСКА след несполучливи договаряния с тогавашния президент на Локомотив Пловдив.

Все отново през лятото на същата година Мартин Камбуров публично е показан като ново попълнение на Локомотив Пловдив.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР